Lene Skou Jensen

Jeg har over 30 års erfaring som jordemoder. Både på fødegangen, på fødeklinik og i konsultationen, hvor jeg har undersøgelser og samtaler med gravide omkring graviditet, fødsel og tiden som forældre.

Ud over at være jordemoder, har jeg i en lang årrække arbejdet med amning og er også uddannet ID psykoterapeut. Tilsammen giver dette et bredt og solidt grundlag for at kunne tilbyde dig en ekstra og særlig omsorg, både i din graviditet og i tiden efter fødslen.

KONTAKT MIG

KONSULTATION

Har du brug for ekstra samtaler omkring din graviditet og fødsel, så tag fat i mig for private jordemoderkonsultationer.

LÆS MERE

FØDSELSANGST

Fylder angsten for at føde mere end glæden over at du er blevet gravid? Det er det vigtigt at få talt dette igennem FØR fødslen starter. Jo tidligere jo bedre.

LÆS MERE

FORÆLDRE- & AMMERÅDGIVNING

Det kan være svært at blive forældre og spørgsmålene kan stå i kø. Der kan opstå tvivl og en helt ukendt sårbarhed. Både omkring det at blive forældre og om amning.

LÆS MERE

EFTERFØDSELSSAMTALE

Måske gik fødslen godt, måske var den voldsom og gik ikke som hverken ønsket eller planlagt. Uanset hvad kan der efterfølgende opstå svære og til tider uforståelige følelser som der er brug for at få talt igennem.

LÆS MERE